Kundesupport

HELIX DSP MINI 6-kanals DSP processor

2.699,00 kr.
Varenummer: HP50609

Helix DSP MINI er perfekt til dig der har en radio uden udgange(Linieudgange)til forstærker og gerne vil konvertere lyd signalet på den bedst mulige måde.


Eller det oplagte valg til dig som har en autoradio med phono(RCA)udgange hvor du mangler flere justeringsmuligheder som tidskompensering, delefilter og EQ.  


Du kan bruge DSP MINI til både et front/ rear/ sub og et 3-vejs aktivt setup m.m. da du helt selv kan vælge delefrekvenser, kanaler m.m. Du kan lave tidskompensering, grafisk og parametrisk EQ, niveau, fase justering, justere på de forskellige indputs o.m.a. Super fleksibelt og med alle de mest nødvendige funktioner. Lyden kan tilpasses nærmest uendeligt og det er fantastisk hvor meget man kan forbedre lyden med en DSP i bilen.


Den har 4 indgange til phonosignal, indgang til højttalersignal direkte, optisk indgang og laver signal sense (tænder selv når radioen tændes) Laver remote signal til dine forstærkere og giver dig fuld kontrol over de 6 udgange via Helix's smarte PC-Tool programmeringsværktøj til PC.


Den kan udbygges med Bluetooth modul, HD Audio(High Resolution) USB kort samt URC eller Helix Director display.


Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om Helix DSP og have vejledning til den rigtige model til dit setup!

Antal
1
Tilføj til kurv