Kundesupport

Silent Coat Extra, 4mm, 23 Plader, Instaler Pack

999,00 kr.
Varenummer: SC-M4-2.15

Dette Silent Coat Extra er et vibrations og resonans dæmpningsmateriale i verdensklasse. Silent Coat Extra er baseret på et nyudviklet selvklæbende kompositmateriale af butyl/ polymer med fremragende vibrationer og støj undertrykkelsesfunktioner på grund af unikke komponenter og blandingsteknologien. Silent Coat Extra har en 0,1mm tyk aluminium overfalde med fordybninger, der forbedrer den akustiske funktion og tillader ikke aluminium selv at vibrere med. Silent Coat Extra er selvklæbende i 4mm tykkelse 4kg/m2.

 

Silent Coat Extra er et nyt flere lags design, der er 4mm tykt, for at blive godkendt af db-regler. Den syntetiske mastiks i det nedre lag dræber metalresonans mellem bitumensyntetisk gummilag, der øger systemet stivhed og topmask + aluminiumslag absorberer bedre vibrationer skabt af højttaleren.


Du kan anvende Silent Coat Extra overalt indvendigt i bilkabinen både loft, inderskærme, dørsider, bund osv., og kan nemt kombineres med andre Silent Coat produkter for bedre dæmpning af luftbåren støj.

 

I denne pakke er der 23 plader af 375 x 265mm i en pakke.

Antal
1
Tilføj til kurv